WERITUM Consulting s. r. o. je Vaším spolehlivým průvodcem na burze

26.8.2010 § Napsat komentář

Chcete výhodně investovat? Trh s cennými papíry představuje složitý mechanismus a vnějšímu, nezkušenému pozorovateli se může jevit jako nepřehledný labyrint. Kdo se hodlá s jistotou pohybovat na trhu s cennými papíry, stejně jako úspěšně proplouvat světem investic, potřebuje po svém boku spolehlivou, renomovanou společnost respektovaných specialistů. WERITUM Consulting s. r. o. realizuje komplexní služby na kapitálových trzích.

WERITUM Consulting s. r. o. disponuje relevantní zkušeností a má vysoký morální kredit

Investiční zprostředkovatel WERITUM Consulting s. r. o. je již řadu let Vaším bezpečným původcem v mnohdy nepřehledném bludištiburzovních spekulací a investičních obchodů. Tato společnost poskytuje veškerý servisindividuálním investorům i korporátním klientům. Specializací WERITUM Consulting s. r. o. jsou burzovní obchody v USA a pražská burza v systému SPAD.

WERITUM Consulting s. r. o. však s úspěchem realizuje burzovní obchody také v dalších evropských státech (Polsko, Německo, Maďarsko aj.) a ve východní Evropě. Společnost též pořádá školení pro vázané zástupce v oblasti obchodování s akciemi v USA a na pražské burze.WERITUM Consulting s. r. o. klade tradičně důraz na partnerský přístup a důsledné dodržování etického kodexu.

WERITUM Consulting s. r. o. je svému klientovi především partnerem

Společnost WERITUM Consulting s. r. o. se řídí zásadou, že v investicích a obchodě s cennými papíry je nejvyšší devízou důvěryhodnost. V souladu s tímto krédem přistupují specialisté z WERITUM Consulting s. r. o. ke každému klientovi vysoce individuálně, s permanentním zohledňováním všech specifik a nuancí konkrétního investičního profilu. Otevřené hledí, naprostá transparentnost a soustavné pěstování vzájemné důvěry mezi společností a klientem je pro WERITUM Consulting s. r. o. jednou z nejdůležitějších hodnot.

Napsat komentář

What’s this?

You are currently reading WERITUM Consulting s. r. o. je Vaším spolehlivým průvodcem na burze at Weritum's Blog.

meta